lunes, 8 de agosto de 2011

In the middle of the summer...

Ara fa mes o menys un mes, vaig escriure un post de com esperaba aquest estiu. Ara encara que no paro, en els trajectes i esperes, tinc temps de pensar com va tot.
El primer de tot, em miro la descripció de mi que vaig fer fa mig any i no la veig correcte, em sobren i em falten masses coses sobre mi, que ara veig i que quan ho vai escriure, suposo que degut al meu estat d'anim no vaig veure...

Fa un mes aproximadament, dia mes, dia menys, vaig coneixer una persona que va cambiar el meu interior d'un dia per l'altre, normalment em costa molt agafarli algo de carinyo a algu, no se si sera per els seus ulls blaus o el seu somriure encantador,  pero només se que ara no me la puc treure del cap...
No se com aniran les coses mes endavant... no se si es que soc un cobart, soc massa vergonyos o que quan la tic davant no puc articular paraula o dir mes que no siguin tonteries...

Per ultim miro enrere en aquests ultims dos anys i veig que gairebe no he viscut res, no he fet gairebe res... Es, menys en algun moment es com si hagues estat en un coma del que vaig despertar de cop; sol i sense ningu.
Pero poc a poc he anat recuperant a gent, i coneixent-ne de nova i recuperant una mica la meva "vida".

Escric desde Amsterdam, trigare uns dies a tornar encara, pero quan ho faci espero trobar-me amb la gent nombrada abans i amb moltes ganes de pasar-m'ho be :)
Queda poc per tornar per tornar a començar el curs, suposo que cambiaran moltes coses aquest curs que ve i s'han d'aprofitar els dies que falten.

Aún nos queda mucho que hacer
No todo está perdido...
Ayúdame si me ves
Suspendido en lo peor...
Te buscaré donde estés
Antes de que ya no vuelva a ser yo...
 
 
Bon Nadal i Bones Vacances a tots!


PD: Perdo per les faltes, pero amb el teclat dels holandesos i el corrector catala del office no es pot fer gaire mes.
 

2 comentarios:

  1. Mandril!, no sabia q tenies blog :DD merci pel missatge al flickr, vaig fer una desaparició màxima hahaha les coses pel Wacken han anat de perles, és tot massa brutal jsjs espero q per Amsterdam tot vagi més q bé, ens veiem a la tornada sí o sí, un petonarro (:

    ResponderEliminar
  2. I jo no sabia que tu en tenies! (bueno, si, I remember a day when vaig veure el teu blog, pero no el vai llegir ni res xD quan torni hi dedicare una estoneta :) M'alegro que les coses hagin anat be per el Wacken, per aqui van genials, encara que per motius familiarescos em veig obligat a visitar els coffeeshops i els bars en menys frequencia de la desitjada xD pero bueno... Ens veiem a la tornada (intentare pujar a les festes de manrusia abans que marxis xD) :)

    ResponderEliminar